Γιατί εμάς

Τί είναι το mykidsdo…

Το myΚidsdo είναι μια καινοτόμα υπηρεσία που δημιουργήθηκε από μία ομάδα νέων ανθρώπων με όραμα και διάθεση να αναβαθμίσει την ποιότητα των υπηρεσιών που μπορεί να προσφέρει ένα κέντρο προσχολικής αγωγής. Είμαστε τέσσερις φίλοι που συνεργαστήκαμε για αυτό το εγχείρημα αλλά δεν είμαστε μόνοι μας. Στην ομάδα μας έχουμε εντάξει ανθρώπους με κοινές αξίες που εδώ και χρόνια δραστηριοποιούνται στο χώρο της εκπαίδευσης, της ειδικής αγωγής και της ψυχικής υγείας.

Φέρνοντας σε επαφή γονείς, παιδιά και εκπαιδευτικούς...

Αυτό που πάντα θέλαμε να κάνουμε είναι να δημιουργήσουμε μια γέφυρα επικοινωνίας ανάμεσα στο σπίτι και στο σχολείο, δίνοντας στους μεν εκπαιδευτικούς τη δυνατότητα να ενημερώνουν γρήγορα και σε πραγματικό χρόνο τους γονείς για την καθημερινότητα των παιδιών τους, στους δε γονείς την ασφάλεια να γνωρίζουν ανά πάσα στιγμή οτι το παιδί τους εξελίσσεται, επικοινωνεί, κοινωνικοποιείται, αλληλεπιδρά και φυσικά μαθαίνει. Είναι όμορφο ο γονέας να γνωρίζει ότι έχει κάνει τη σωστή επιλογή για το παιδί του και ότι το παιδί του είναι σε «καλά χέρια», σε μιά εποχή όπου η άγνοια δημιουργεί ανασφάλεια και η ανασφάλεια εμπόδια στη σωστή συνεργασία όλων αυτών που υποστηρίζουν τα παιδιά μας.

Θεωρούμε ότι το myKidsdo είναι ένα πραγματικά χρήσιμο εργαλείο με πολλές δυνατότητες που αν χρησιμοποιηθεί με τρόπο κατάλληλο, μπορεί να εκσυγχρονίσει τις υπηρεσίες σας και συγχρόνως να φέρει πιο κοντά γονείς, παιδιά και εκπαιδευτικούς. Είναι πολύ εύκολο στη χρήση, ασφαλές, ευέλικτο και απαιτεί ελάχιστο χρόνο απασχόλησης από την πλευρά των νηπιαγωγών.

Η εφαρμογή αυτή εφαρμόστηκε πιλοτικά σε εκπαιδευτήρια με στόχο τη συνεχή βελτίωση της και την παραμετροποίηση νέων επιλογών, ειδικά σχεδιασμένων για να καλύψουν οποιαδήποτε ανάγκη. Είμαστε περήφανοι γι’ αυτό μας το εγχείρημα και είμαστε σίγουροι ότι τα νηπιαγωγεία μας είναι έτοιμα να υποδεχτούν και να ενσωματώσουν ένα τέτοιο εργαλείο στις υπηρεσίες τους. Εμείς τολμήσαμε να το δημιουργήσουμε...εσείς θα το αξιοποιήσετε;

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του myKidsdo